• Amber Supreme

  Lek26.990,00Price
  size
  15 VJET GARANCI PER TE GJITHE DYSHEKET
  • Dyshek ka trashësi 25 cm, material i brëndshëm ka strukure me fortesine e duhur per trupin. Dysheku ka 15 vjet garanci. Mbulesa është e pasuruar me përmbajtje pambuku organik. Veti Anti Alergjike dhe Anti Bakteriale.

  • Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine e klientit dhe dergesa behet brenda një paketimi me vakum qe ruan dhe mbron produktin gjate transportit. Ne garantojme sherbim falas per dergesen dhe garanci afatgjata qe garantojne cilesine e produktit ne kohe.  

  Na gjeni ne... 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

  © Te gjitha te drejtat e rezervuara nga Amber.