• Amber Jacquard 200TC Sheets Set

  Lek5.500,00Price
  Permasa
  Ngjyra
  • Gjendet ne permasa 160x200 dhe 220x220.
  • Seti permban: Carcaf i poshtem 2 Kellef jasteku  dhe zarf per jorganin.
  • Jacquard eshte nje nga menyrat per te prodhuar carcafe dhe produkte te nje cilesie te larte.
  • Punimi delikat i tyre i ben rezistent ndaj larjeve. Thurja 200TC eshte garancia me e mire e produktit. 
  • Saten.

   Na gjeni ne... 

   • Black Facebook Icon
   • Black Instagram Icon

   © Te gjitha te drejtat e rezervuara nga Amber.