• Amber Memory Pillow

  Lek5.990,00Price

   

  • Mbulesa poliester dhe pambuk.
  • Rekomandohet per persona qe flene ne ane.
  • Siguron mbeshtetje ne zonen e qafes dhe te shpatullave.
  • 100% visco elastik memory.
  • Cliron presionin ne pikat kyce duke dhene ndjesine e mungeses se peshes.
  • Permasa standarte 60x80cm.
  • Mirmbajtja jastekut vetem ne pastrim kimik.
  • Mbulesa jastekut mund te lahet ne lavatrice.

   Na gjeni ne... 

   • Black Facebook Icon
   • Black Instagram Icon

   © Te gjitha te drejtat e rezervuara nga Amber.