• Amber Memory

  Lek37.990,00Price
  size
  12 VJET GARANCI PER TE GJITHE DYSHEKET
  • Amber Memory ështe i përberë nga 4cm material Memory & 17cm material Evolve. Shtresa Memory 4cm e bën këtë dyshekun e parë në Shqipëri me një efekt kaq të lartë butësie dhe përshtatjeje me trupin. Anti Alergjik dhe Anti Bakterial. Vjen me 15 vjet garanci. 

  • Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine e klientit dhe dergesa behet brenda një paketimi me vakum qe ruan dhe mbron produktin gjate transportit. Ne garantojme sherbim falas per dergesen dhe garanci afatgjata qe garantojne cilesine e produktit ne kohe. 

  Na gjeni ne... 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

  © Te gjitha te drejtat e rezervuara nga Amber.