Amber Air

Lek26.990,00Price
size
12 VJET GARANCI PER TE GJITHE DYSHEKET
  • Dyshek ka trashësi 25 cm dhe eshte dysheku me i larte i linjes AMBER, materiali i brëndshëm është Evolve me fortesine e duhur per trupin. Dysheku ka 12 vjet garanci. Mbulesa është e pasuruar me përmbajtje pambuku organik me veti Anti Alergjike dhe Anti Bakteriale.

  • Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine e klientit dhe dergesa behet brenda një paketimi me vakum qe ruan dhe mbron produktin gjate transportit. Ne garantojme sherbim falas per dergesen dhe garanci afatgjata qe garantojne cilesine e produktit ne kohe. 

Na gjeni ne... 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© Te gjitha te drejtat e rezervuara nga Amber.